Alla inlägg under mars 2013

Av mattjatgnat - 27 mars 2013 05:09

53,1.
Hädan efter ska jag väga mig i strumplästen.

Av mattjatgnat - 26 mars 2013 20:52

1 Avokado, 3 äpplen, 1 mango, 2 bananer, 500g jordgubbar, 1 kiwi och 60g salta nötter spritt under dagen som frukost och lunch. Känns som jag glömt något, känns som jag möljat ner mat non-stop under dagen...

Mat-berg a'la spylik igen. Smakmässigt för mycket vitlök, näringsmässigt på tok för mycket ris, annars helt ok. Följdes åt av ett glas rödtjut.

In
Av mattjatgnat - 26 mars 2013 18:22

53,1

Av mattjatgnat - 25 mars 2013 20:50

Således en inte lika färggrann spya, men spylik desto värre. Isbergsallad, avokado, morötter, gurka, olivoljedressing samt ohälsosamt mycket riven parmesan. Ganska så rejält jättetrist sallad men å andra sidan har den föga betydelse för vinet väger upp för det mesta i matväg. Och aj fan, 40 g chirre. Varför då liksom?

In
Av mattjatgnat - 25 mars 2013 18:50

Lunch eller sen frukost? Vet faktiskt inte, fruktintaget skedde dock halv tolv.
Lunchintaget, grytan, klämdes ner kl halv två-två. Sedan en pkt keso 250g) kl 15 tillsammans med en handfull nötter och torkade bär (as också!).


Allt hade känts tiptopp utan keson & Co. Egentligen vill jag inte äta vid hemkomst men hungern kommer jag nog att ge vika för om jag känner mig själv rätt, vilket jag gör ibland. Så kvällsmat får bli något som passar ihop med rödvin. I och för sig är jag av den åsikten att allt passar ihop med rödvin, precis allt, så det blir ju till och med lättare gjort än sagt för omväxlings skull. Borde dock undvika havregrynsgröt för det kommer se så kolossalt dåligt ut på bild. Vi får se vad som ramlar ut när jag öppnar köksskåpen. Vad spännande, jag älskar överraskningar ( i och för sig helt och hållet osant).

In
Av mattjatgnat - 25 mars 2013 07:11

Om du nu ska ersätta min tidigare matdagbok så måste jag lämna detta här: gårdagens lunch: 1 apelsin. Två glas rödtjut till kvällen samt en extra portion middag som dock bestod av quornbitar och grönsaker i grytfotmat. Själva gegget som quornbitar geggade runt i var/är en kokosmjölkshistoria med inslag av curry och något stark gegga i nyansen röd samt den sedvanliga pappar och salt. Det blev inte jättegod om man säger så, men blir jag tillräckligt hungrig så blir det inga problem. Alltså jätte hungrig under denna dag då detta hopkok främst kom att se dagens ljus för att agera matlåda idag. Jag brukar aldrig laga matlåda: brukar köpa frukt, keso och nötter och förtära sporadiskt under dagen. Frukosten då? Jo det blir mango, äpple och kiwi. Dock är det för tidigt att uttala vad av all den medhavda födan som blir lunch, frukost, alternativ middag. Allt är beroende på hur hungern spelar ut sina kort.


Således, fräsch frulle, mindre snygg lunch som dessutom gömmer 1,5 dl ris under sig.

In
Av mattjatgnat - 25 mars 2013 07:07

53,3

Av mattjatgnat - 24 mars 2013 18:00

Dagens middag blev följaktligen samma som gårdagens. Med det sagt så framstår jag som en extremt skadad person och en extremt vidrig person, en person som trotsar miljoner år av evolution, en evolution som säger att vi inte ska äta det vi kräks upp. För jag kan ju under inga som helst möjligheter äta samma middag som igår utan att ha kräkts upp den...eller fått ut den på annat håll (nu mår jag illa på riktigt). Och även om jag av en väldigt sjuk anledning har fotograferat min mat, fotograferat och lagt ut på nätet dessutom, och jag tänkte kommentera detta fotografi med orden att middagen inte är helt olikt en färgglad spya, så ser inte maten ut att ha kommit ut från endera av mina två kroppsöppningar som hanterar födointag. Därav, jag åt inte samma middag som igår, bara en som liknade gårdagens väldigt mycket. Inte jättegott men det fungerade.

In
Ovido - Quiz & Flashcards